• E:podrska@applied.rs
  • T:+381 63 8380 313

Rad na daljinu - brza implementacija, sigurno rešenje

VPN

Nudimo implementaciju kvalitetnog i bezbednog VPN rešenja za rad na daljinu, bez dodatnog ili uz minimalna ulaganja. U najvećem broju slučajeva, korisnici su već imali neophodnu infrastrukturu. Najčešće je ceo posao bio završen za jedan ili dva dana. Broj korisnika je neograničen.

Rešenje je bazirano na Open Source proizvodu i nema dodatnih troškova za licence.


Timski rad i kolaboracija

Osim samog VPN pristupa, nudimo i implementaciju platforme za timski rad i kolaboraciju, kao što je Microsoft Teams ili Slack ali takođe zasnovanu na Open Source rešenju. Rešenje objedinjuje funkcionalnosti elektronske pošte, chat aplikaciju i deljenje dokumenata na vrlo jednostavan način, koji je takođe i vrlo zabavan za korišćenje.


File server

Još jedan alat koji olakšava rad na daljinu je File server čija uloga je jednostavno deljenje fajlova. Sličnih je funkcionalnosti dobro poznatom DropBox-u, Google drive-u i sličnim rešenjima, s tim što je ovu platformu moguće instalirati na server u vašoj firmi. Nezamenljiv je kod korisnika koji ne žele da svoje projekte i poverljivu dokumentaciju skladište na Cloud-u gde se ne zna ko sve može da im pristupi.Platformu za timski rad i kolaboraciju i File server, moguće je realizovati na našoj infrastrukturi.